Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Tänd ett ljus för någon

Skriv några rader och tänd ett ljus. En vacker och symbolisk handling till minne av alla saknade och älskade barn. Att tända ett virtuellt ljus kostar 100 kronor, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd.

Tänd ett ljus du med

Fyll i din hälsning nedan och klicka sedan ”nästa”. Följ anvisningarna och skicka bekräftelse via sms från din mobiltelefon. 100 kronor dras sedan från din mobilräkning.

För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.

Tända ett ljus kostar: 100 kr

Meddelande
Aktivera

Jag godkänner villkoren

* Obligatoriska uppgifter

Med ett ljus önskar vi vår Alma en God Jul bland alla andra änglabarn. Det går inte en dag utan att vi tänker på dig. "Vi har en ängel som följer oss"

Till minne av Stella Liljegren Rydh. Nu och för alltid / älskar dig. Pappa.

Till lilla fina Ragnar.
Sov gott i himlen.
Varma kramar till din mamma, pappa och syster.
/Larssons.

Till Lyra!

Tänder ett ljus för lilla Anna som skulle ha fyllt 3 år idag 111222. Vi saknar dig så otroligt mycket! Mamma, Pappa och syskonen Martin, Gustav, Linnea och Liv.

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>