Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Tänd ett ljus för någon

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. För att tända ett ljus, swisha 100kr till swishnr: 9002122 och maila kansliet@spadbarnsfonden.se när du har tänt ett ljus (fyll i formuläret nedan), så tänder vi det manuellt!

Skriv några rader och tänd ett ljus. En vacker och symbolisk handling till minne av alla saknade och älskade barn. Att tända ett virtuellt ljus kostar 100 kronor, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd.

Tänd ett ljus du med

Fyll i din hälsning nedan och klicka sedan ”nästa”. Följ anvisningarna och skicka bekräftelse via sms från din mobiltelefon. 100 kronor dras sedan från din mobilräkning.

För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.

Tända ett ljus kostar: 100 kr

Meddelande
Aktivera

Jag godkänner villkoren

* Obligatoriska uppgifter

Leonora: Du var ljuset i våra liv, men Du kommer aldrig att slockna!

Mamma och Pappa

Hanna! Det är nu 19 år sedan du föddes. Vi fick bara ha dig hos oss i 43 dagar, men du finns alltid i våra hjärtan som vår egen julängel!
Eva, Wåge o Linus

Älskade Gabriel, du kommer för alltid finnas i våra hjärtan. Vi älskar dig mamma och pappa.

Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Vila i frid lilla Erjon ❤

Vi längtar efter dig älskade Elton. Du är med oss hela tiden. Älskar dig vår fina Lejonkung. Mamma, pappa & Stella

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva