Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Tänd ett ljus för någon

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. För att tända ett ljus, swisha 100kr till swishnr: 9002122 och maila kansliet@spadbarnsfonden.se när du har tänt ett ljus (fyll i formuläret nedan), så tänder vi det manuellt!

Skriv några rader och tänd ett ljus. En vacker och symbolisk handling till minne av alla saknade och älskade barn. Att tända ett virtuellt ljus kostar 100 kronor, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd.

Tänd ett ljus du med

Fyll i din hälsning nedan och klicka sedan ”nästa”. Följ anvisningarna och skicka bekräftelse via sms från din mobiltelefon. 100 kronor dras sedan från din mobilräkning.

För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.

Tända ett ljus kostar: 100 kr

Meddelande
Aktivera

Jag godkänner villkoren

* Obligatoriska uppgifter

Detta ljus lyser för lille Mio som var så efterlängtad...
Vi tycker om din mamma & pappa så mycket och bevarar ditt minne i våra hjärtan.
Camilla & Nisse

tänder ett ljus till dig min lilla prinsessa du finns alltid i min tankar puss morfar

Tänder ett ljus för vårt barnbarn Joar som för alltid finns i våra hjärtan/Mormor och Morfar

Vi tänder ett ljus för vårt älskade lilla änglabarn Leonora. Vi ses snart i körsbärsdalen... Älskar dig!

Jag saknar dig Vera!
Pappa.

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva