Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Tänd ett ljus för någon

Skriv några rader och tänd ett ljus. En vacker och symbolisk handling till minne av alla saknade och älskade barn. Att tända ett virtuellt ljus kostar 100 kronor, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd.

Tänd ett ljus du med

Fyll i din hälsning nedan och klicka sedan ”nästa”. Följ anvisningarna och skicka bekräftelse via sms från din mobiltelefon. 100 kronor dras sedan från din mobilräkning.

För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.

Tända ett ljus kostar: 100 kr

Meddelande
Aktivera

Jag godkänner villkoren

* Obligatoriska uppgifter

Till minne av lille Noel som vi längtade efter så mycket. Trots att han fanns alltför kort tid hann han betyda så mycket för oss! Sophie, Stefan, Tor och Idun

jag tänder ett ljus för joline mitt barn barn som aldrig fick uppleva världen kramar till alla fina barn mormor annie i sundsvall / alnö

Vill tända ett ljus för lilla Stella som fattas oss. Livet är inte rättvist, men hoppas hon har det bra där hon nu befinner sig

Fasters ängel ❤️ Mim ❤️
Idag är det 7 år sedan du blev en ängel! Faster saknar dig!!

Tänder ett ljus för Meja. Du är saknad!

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>