Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Tindra gåvan

Skapad av:

Elin Härling

Startdatum:

2012-06-19

Insamlade kr:1430

Insamlingens mål

3
0
0
0

Tindra somnade in i min mage i September 2008. Den 28de föddes hon, lika otroligt vacker som sina syskon. Hon fick kläder, två uppsättningar, en som hon hade på sig från födseln fram till begravning och en som vi familjen hade hos oss i sängen under samma tid, på begravningsdagen bytte vi. Jag tog kort från förstå början, kommer dock aldrig känna mig nöjd med antalet, Vi tog hand avtryck fotavtryck, har en liten hårlock från henne. Min önskan med Tindra gåvan är en änglalåda på varje förlossning, som ska hjälpa och stötta när det ofattbara händer. En låda med kläder, ett minne, en kamera, en filt, info om rättigheter, om var hjälpen finns, stöd i frågor när allt bubblar upp, allt det där man inte tänker på i mörkret.

Min önskan är att saknaden och kärleken till vår Tindra ska kunna bidra med att det blir lite lite lättare för nästa familj som måste kämpa sig igenom detta ofattbara och orättvisa!

Älskade Tindra för alltid saknad och älskad- hos mamma,pappa Hampus, Vilja och Nova

Bidra till insamlingen

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. Wywallet har avslutat sin tjänst och Sveriges teleoperatörer har inte kommit överens om en ny lösning ännu. Tills ny teknik är tillgänglig på denna sida, så använder vi nu Swish som betalningsalternativ. Vi ber om ursäkt för att det inte fungerar som vanligt just nu, men vi hoppas att den nya tekniken skall vara klar under juni. Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med insamlinsnumret(tresiffrigt som du hittar nedan), din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


OBS! SMS-gåvor fungerar inte för tillfället! För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 20 kr SMS:a SOLVÄNDA 20 665 till 72 970

För att skänka 50 kr SMS:a SOLVÄNDA 50 665 till 72 970

För att skänka 100 kr SMS:a SOLVÄNDA 100 665 till 72 970

För att skänka 200 kr SMS:a SOLVÄNDA 200 665 till 72 970


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SOLVÄNDA 20 682 Kalle EkVi har bidragit

Mormor

Lillasyster Nova Härling

Lillasyster Vilja Härling

Storebror Hampus Härling

Malin Lindell m familj.

Anna-Lena Murto med familj

Mamma, Pappa och syskonen!

Nova <3

Vilja <3

Hampus <3

Mamma och Pappa <3

<3

Ängeln Lo med familj

Henrik Härling

Lina&peter m familj

Mormor a

camilla ralbring

Carina H med familj

Leo Hellström

Joel Hellström

Anton och Inez Amanda och Oscar

Hampus, Vilja och Nova bärvitt16

Mamma <3

God Jul

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva