Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Till minne av vår son Viggo

Skapad av:

Jessica Stolpe

Startdatum:

2018-01-04

Insamlade kr:1548

Insamlingens mål

2
0
0
0

Till minnet av vår son Viggo

Den 24/2-2014 kom våra liv att föralltid förändras.
Du hade varit lugn i magen under hela graviditeten, barnmorskan sa att så är det ibland, och speciellt när man har moderkakan i framvägg. Du var vårt första barn, vi skulle få en liten son.
Lördagen den 22/2 gjorde vi en gravidfotografering. Så stolta och lyckliga vi var över vår lilla skatt i magen!
Men oron över att du var så lugn började växa. På tisdagen skulle vi till bm för rutinkontroll i v 32, men jag ringde ändå redan på måndagen för att bara höra så att allt fortfarande var lugnt. En annan barnmorska sa till mig att jag skulle kontakta förlossningen (!) för en kontroll.
Solen sken, och jag kommer ihåg hur stolt och lycklig jag kände mig som gravid, men dock fanns där en oro..
På 20 minuter förändrades allt, du var så lugn i magen, man upptäckte att du hade samlat på dig massa vätska.. Efter konsultation med berörda läkare, bestämdes det att vi skulle åka till Lund. Ambulansen kom, och allt gick så fort. Akut snitt, och ingen visste hur du skulle må efteråt...
Vår vackraste lilla gosse! Så liten och fin du var! Och vilken kämpe!
Du kämpade och kämpade, jag och pappa var hos dig hela tiden, vi sjöng och vi bad för dig.
Men kampen var för stor, din underbara kropp fick stilla somna in på mammas och pappas bröst efter tre dagar..
Hur ska man någonsin kunna förstå vad som hänt? Hur ska vi kunna ta ett steg framåt när ingenting blev som det skulle?
Saknaden är enorm... Vi överlever, tillsammans. Men frågan finns alltid där. VARFÖR? Vi kommer aldrig veta vad som hände dig, varför just du blev så sjuk.

Vi startade denna insamling till minne av vår son Viggo samt alla andra änglabarn. Alldeles för många små barn vars hjärta slutat slå alldeles för tidigt.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Stöd Spädbarnsfondens forskning.
Tack för att du läst om vår historia och för din gåva.

Bidra till insamlingen

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. Wywallet har avslutat sin tjänst och Sveriges teleoperatörer har inte kommit överens om en ny lösning ännu. Tills ny teknik är tillgänglig på denna sida, så använder vi nu Swish som betalningsalternativ. Vi ber om ursäkt för att det inte fungerar som vanligt just nu, men vi hoppas att den nya tekniken skall vara klar under juni. Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med insamlinsnumret(tresiffrigt som du hittar nedan), din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


OBS! SMS-gåvor fungerar inte för tillfället! För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 20 kr SMS:a SOLVÄNDA 20 962 till 72 970

För att skänka 50 kr SMS:a SOLVÄNDA 50 962 till 72 970

För att skänka 100 kr SMS:a SOLVÄNDA 100 962 till 72 970

För att skänka 200 kr SMS:a SOLVÄNDA 200 962 till 72 970


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SOLVÄNDA 20 682 Kalle EkVi har bidragit

Till minnet av Viggo och alla andra änglabarn.

Mormor & Morfar

Mini & Karro

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva