Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Till minne av Solvig

Skapad av:

Ottilia Tegström

Startdatum:

2018-12-11

Insamlade kr:1200

Insamlingens mål

2
0
0
0

Istället för blommor till begravningen värnade vår kära Sollan om forskning kring spädbarnsdöd. Då hon själv förlorade ett barnbarns barn som blev en ängel alldeles för tidigt.

Bidra till insamlingen

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. Wywallet har avslutat sin tjänst och Sveriges teleoperatörer har inte kommit överens om en ny lösning ännu. Tills ny teknik är tillgänglig på denna sida, så använder vi nu Swish som betalningsalternativ. Vi ber om ursäkt för att det inte fungerar som vanligt just nu, men vi hoppas att den nya tekniken skall vara klar under juni. Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med insamlinsnumret(tresiffrigt som du hittar nedan), din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


OBS! SMS-gåvor fungerar inte för tillfället! För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 20 kr SMS:a SOLVÄNDA 20 990 till 72 970

För att skänka 50 kr SMS:a SOLVÄNDA 50 990 till 72 970

För att skänka 100 kr SMS:a SOLVÄNDA 100 990 till 72 970

För att skänka 200 kr SMS:a SOLVÄNDA 200 990 till 72 970


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SOLVÄNDA 20 682 Kalle EkVi har bidragit

Saknar dig mormor. Hälsa till min lilla tjej Sigrid. Kram.

Vi saknar dig. Kramar från Lillemor, Torbjörn och Ulrika

Janne, Sanna och Julia

Vila i frid min fina mamma, Britt.

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva