Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Till minne av Martin Tinglum

Skapad av:

Madelene Tinglum

Startdatum:

2012-06-19

Insamlade kr:1380

Insamlingens mål

2
0
0
0

Den 21 juni 2009 föddes vår älskade son och lillebror Martin i v. 39+6. Vi åkte in till förlossningen med förväntan över att få träffa vår lille pojke. Hemma hos mormor väntade två systrar med spänning på att få en liten bror. När vi kom in på förlossningen konstaterades att Martins lilla hjärta hade slutat slå. Efter några timmar föddes den finaste lille pojke som vi någonsin sett. Han vägde 4165 gram och var 56 cm lång. Vi är så tacksamma över de fina dagar vi fick tillsammans med honom och de är djupt bevarade minnen. På många sätt känns det fortfarande som om det var igår vi höll honom i vår famn och pussade hans lilla panna.

Det är med oändlig kärlek, saknad, längtan och sorg som vi har levt utan Martin i snart fyra år. Inför hans födelsedag vill vi hedra hans minne med denna insamling.

Vi hoppas att du vill vara med och visa ditt stöd för spädbarnsfondens arbete och forskning för att rädda liv. Martins liv gick inte att rädda, men andra barns liv kan räddas och andra familjer kan slippa att gå igenom den djupa smärta det innebär att förlora sitt lilla barn. Din gåva är viktig och behövs.

I våra hjärtan är du alltid med oss älskade lille Martin.
Mamma och Pappa
Mathilde, Amanda, Adam och Alice

Bidra till insamlingen

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. Wywallet har avslutat sin tjänst och Sveriges teleoperatörer har inte kommit överens om en ny lösning ännu. Tills ny teknik är tillgänglig på denna sida, så använder vi nu Swish som betalningsalternativ. Vi ber om ursäkt för att det inte fungerar som vanligt just nu, men vi hoppas att den nya tekniken skall vara klar under juni. Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med insamlinsnumret(tresiffrigt som du hittar nedan), din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


OBS! SMS-gåvor fungerar inte för tillfället! För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 20 kr SMS:a SOLVÄNDA 20 666 till 72 970

För att skänka 50 kr SMS:a SOLVÄNDA 50 666 till 72 970

För att skänka 100 kr SMS:a SOLVÄNDA 100 666 till 72 970

För att skänka 200 kr SMS:a SOLVÄNDA 200 666 till 72 970


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SOLVÄNDA 20 682 Kalle EkVi har bidragit

Anonym

Eva

Mamma och Pappa

Mathilde, Amanda och Adam

Anonym

Caroline Söderquist

Annelie Hagström

Familjen Sund

Anonym

Familjen Johansson

Sandra Fält

Familjen Kärf

Sara Svensson

Linda Carola Isak

Ida Tomas Liv

Martina & Liiam

Sandra&Ludwig

Linda och Johan

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva