Skänk 50kr till Forskningen om spädbarnsdöd
SMS:a “SOLVÄNDA” till 72 970

Till minne av Judith och alla andra änglabebisar ♡

Skapad av:

Josefin Pettersson

Startdatum:

2017-11-20

Insamlade kr:4430

Insamlingens mål

1
0
0
0
0

Säljer armband till minne av min älskade dotter Judith som föddes stilla i vecka 42+0 och alla andra änglabebisar som fattas oss här på jorden. ♡
Säljer på sociala medier och snart på marknader.

Tack för ditt bidrag! ❤♡

Bidra till insamlingen

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. Wywallet har avslutat sin tjänst och Sveriges teleoperatörer har inte kommit överens om en ny lösning ännu. Tills ny teknik är tillgänglig på denna sida, så använder vi nu Swish som betalningsalternativ. Vi ber om ursäkt för att det inte fungerar som vanligt just nu, men vi hoppas att den nya tekniken skall vara klar under juni. Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med insamlinsnumret(tresiffrigt som du hittar nedan), din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


OBS! SMS-gåvor fungerar inte för tillfället! För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 20 kr SMS:a SOLVÄNDA 20 942 till 72 970

För att skänka 50 kr SMS:a SOLVÄNDA 50 942 till 72 970

För att skänka 100 kr SMS:a SOLVÄNDA 100 942 till 72 970

För att skänka 200 kr SMS:a SOLVÄNDA 200 942 till 72 970


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SOLVÄNDA 20 682 Kalle EkVi har bidragit

till minne av Judith och alla andra änglabebisar

nettan karlsson

fam Vastero

'Till minne av Judith och alla andra änglabebisar'

Heidi Jantunen

Anonym

Anonym

Anonym

Anonym

Anonym

Anonym

Josefin

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva