Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Leos dopdag

Skapad av:

Caroline Fredriksson

Startdatum:

2018-05-04

Insamlade kr:2010

Insamlingens mål

2
0
0
0

19/5-2018 skulle vi döpa våra två killar. Istället får ni nu döpa vår ena son och tända ett ljus för den andra som inte fick stanna hos oss. Ingen förälder ska behöva gå igenom det helvete vi går igenom och den smärta och tomhet vi måste leva med varje dag i resten av våra liv.
Nästa gång kan det vara ditt barn eller barnbarn som inte får en chans att leva. Vi önskar att alla hjälper till och bidrar till forskningen så inga fler föräldrar ska behöva förlora sina barn, med målet att alla barn i fortsättningen kan räddas i tid och få växa upp tillsammans med sina familjer!

Vi önskar därför att alla som läser detta skänker valfri summa till spädbarnsfonden för att bidra till att inget barn i framtiden tas ifrån sin familj!❤️

Bidra till insamlingen

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. Wywallet har avslutat sin tjänst och Sveriges teleoperatörer har inte kommit överens om en ny lösning ännu. Tills ny teknik är tillgänglig på denna sida, så använder vi nu Swish som betalningsalternativ. Vi ber om ursäkt för att det inte fungerar som vanligt just nu, men vi hoppas att den nya tekniken skall vara klar under juni. Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med insamlinsnumret(tresiffrigt som du hittar nedan), din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


OBS! SMS-gåvor fungerar inte för tillfället! För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 20 kr SMS:a SOLVÄNDA 20 980 till 72 970

För att skänka 50 kr SMS:a SOLVÄNDA 50 980 till 72 970

För att skänka 100 kr SMS:a SOLVÄNDA 100 980 till 72 970

För att skänka 200 kr SMS:a SOLVÄNDA 200 980 till 72 970


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SOLVÄNDA 20 682 Kalle EkVi har bidragit

Anonym

Elin

Adelinne

Alex, Milou, Mamma och Pappa

Anonym

Rebecka

Anonym

NATHALIE

Mats och Ingela

Viola Karlsson

Annica Tufvander

Helén Rydholm

Pedagogerna på Städets frita

Emma ädel

Johanna Ahnstedt

Matilda Broman

Liza,Anders,Wilmer,Viktor

Smedbyskolan

Anonym

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva