Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Insamling till Wilhelm Källströms minne

Skapad av:

Anna Källström

Startdatum:

2012-05-24

Insamlade kr:2150

Insamlingens mål

2
0
0
0
0

I Sverige dör närmare två spädbarn varje dag, 700 st per år. Vår son Wilhelm Källström är en av dem. Wilhelm födes den nionde maj 2010 och dog 80 dagar senare, den 28 maj. På morgonen var han vår glada levande kille och några timmar senare var han död. Wilhelm dog av en akut blodförgiftning orsakad av en helt vanlig förkylningsbakterie. Man vet ännu inte varför de flesta barn reagerar med snorig näsa medan vissa blir så medtagna att de hastigt avlider.

Vi har nu startat en insamling till Wilhelms minne. Insamlingen kommer att gå till solvändan, spädbarnsfondens insamlingskampanj för att rädda fler barn till livet. Vi vill att pengarna ska användas till:

* forskning om dödliga infektioner hos spädbarn, samt information därom till barnmorskor och bvc-personal

* forskning och information om hur man som förälder och personal i förskola och skola på bästa sätt stöttar ett barn i sorg

Att förlora ett barn är fruktansvärt. Att höra sitt levande barn gråta och skrika att hon vill ha tillbaka sitt syskon, att hon saknar sitt syskon och lovar dela med sig av sitt hjärta bara syskonet kommer hem igen, är förkrossande.
För oss tog det närmare ett år innan vår dotter kunde sova någorlunda tryggt igen efter Wilhelms död. Hon var rädd att hon själv skulle dö. Att vi skulle dö. Hon drömde hemska mardrömmar och grät sig till sömns av saknad och sorg. Som förälder känner man sig oändligt ensam och maktlös i den situationen och det finns väldigt lite information om hur man bemöter barn i sorg.

Skänk en gåva till insamlingen till Wilhelm Källströms minne och hjälp till att rädda fler barn till livet, och till hjälp för de familjer som drabbas av det ofattbara.

Mamma Anna, Pappa Peter, Storasyster Ia, Lillasyster Moa och Lillebror som ännu sparkar i mammas mage

Bidra till insamlingen

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. Wywallet har avslutat sin tjänst och Sveriges teleoperatörer har inte kommit överens om en ny lösning ännu. Tills ny teknik är tillgänglig på denna sida, så använder vi nu Swish som betalningsalternativ. Vi ber om ursäkt för att det inte fungerar som vanligt just nu, men vi hoppas att den nya tekniken skall vara klar under juni. Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med insamlinsnumret(tresiffrigt som du hittar nedan), din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


OBS! SMS-gåvor fungerar inte för tillfället! För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 20 kr SMS:a SOLVÄNDA 20 653 till 72 970

För att skänka 50 kr SMS:a SOLVÄNDA 50 653 till 72 970

För att skänka 100 kr SMS:a SOLVÄNDA 100 653 till 72 970

För att skänka 200 kr SMS:a SOLVÄNDA 200 653 till 72 970


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SOLVÄNDA 20 682 Kalle EkVi har bidragit

mamma och pappa

Delikatesshuset Kjällström AB

Jessica Hertman

Faster Linda

"Caroline som tänker på er"

Gudmor, gudfar och gudbröder

Anonym

Anonym

"Nalle"

Elin Jernberg

Farmor

Camilla Wilhelms mammas kusin med familj.

Edvard & Tora

Familjen Holn

Unni Brandt

"Annika Lengel"

Angelica Myrberg

"Carina Gustafsson"

"Carina Gustafsson"

Ronja Dahlman

"jonna liljedahl"

Caroline Skiöld

"Rose Wotley"

"Rose Wotley"

"Rose Wotley"

"Rose Wotley"

"Rose Wotley"

Signe Holmgård

Signe Holmgård

Signe Holmgård

Edvard Breitholtz

Pernilla

Videung, Sara och Hanna

Anneli

Allies mamma

z & mia

Fam Gabrielsson

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva