Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Insamling till Wilhelm Källströms minne

Skapad av:

Anna Källström

Startdatum:

2012-05-24

Insamlade kr:2150

Insamlingens mål

2
0
0
0
0

I Sverige dör närmare två spädbarn varje dag, 700 st per år. Vår son Wilhelm Källström är en av dem. Wilhelm födes den nionde maj 2010 och dog 80 dagar senare, den 28 maj. På morgonen var han vår glada levande kille och några timmar senare var han död. Wilhelm dog av en akut blodförgiftning orsakad av en helt vanlig förkylningsbakterie. Man vet ännu inte varför de flesta barn reagerar med snorig näsa medan vissa blir så medtagna att de hastigt avlider.

Vi har nu startat en insamling till Wilhelms minne. Insamlingen kommer att gå till solvändan, spädbarnsfondens insamlingskampanj för att rädda fler barn till livet. Vi vill att pengarna ska användas till:

* forskning om dödliga infektioner hos spädbarn, samt information därom till barnmorskor och bvc-personal

* forskning och information om hur man som förälder och personal i förskola och skola på bästa sätt stöttar ett barn i sorg

Att förlora ett barn är fruktansvärt. Att höra sitt levande barn gråta och skrika att hon vill ha tillbaka sitt syskon, att hon saknar sitt syskon och lovar dela med sig av sitt hjärta bara syskonet kommer hem igen, är förkrossande.
För oss tog det närmare ett år innan vår dotter kunde sova någorlunda tryggt igen efter Wilhelms död. Hon var rädd att hon själv skulle dö. Att vi skulle dö. Hon drömde hemska mardrömmar och grät sig till sömns av saknad och sorg. Som förälder känner man sig oändligt ensam och maktlös i den situationen och det finns väldigt lite information om hur man bemöter barn i sorg.

Skänk en gåva till insamlingen till Wilhelm Källströms minne och hjälp till att rädda fler barn till livet, och till hjälp för de familjer som drabbas av det ofattbara.

Mamma Anna, Pappa Peter, Storasyster Ia, Lillasyster Moa och Lillebror som ännu sparkar i mammas mage

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 653

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar ovan) och till sist ditt namn och hälsning (max 255 tecken).


För att kunna bidra till insamlingen via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 653 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 653 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 653 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 653 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.

Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek


Vill du hellre skänka en gåva via SWISH går det bra. Sänd gåvan till Swish: 900 2122 märk gåvan Solvända plus insamlingsnumret. Skicka ett mail till: kansliet@spadbarnsfonden.se och ange: Insamlingsnummer, belopp och din hälsning.

Vi har bidragit

mamma och pappa

Delikatesshuset Kjällström AB

Jessica Hertman

Faster Linda

"Caroline som tänker på er"

Gudmor, gudfar och gudbröder

Anonym

Anonym

"Nalle"

Elin Jernberg

Farmor

Camilla Wilhelms mammas kusin med familj.

Edvard & Tora

Familjen Holn

Unni Brandt

"Annika Lengel"

Angelica Myrberg

"Carina Gustafsson"

"Carina Gustafsson"

Ronja Dahlman

"jonna liljedahl"

Caroline Skiöld

"Rose Wotley"

"Rose Wotley"

"Rose Wotley"

"Rose Wotley"

"Rose Wotley"

Signe Holmgård

Signe Holmgård

Signe Holmgård

Edvard Breitholtz

Pernilla

Videung, Sara och Hanna

Anneli

Allies mamma

z & mia

Fam Gabrielsson

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>