Skänk 50kr till Forskningen om spädbarnsdöd
SMS:a “SOLVÄNDA” till 72 970

Alma Björling

Skapad av:

Josefin Björling

Startdatum:

2017-05-06

Insamlade kr:7000

Insamlingens mål

5
0
0
0

Den 26:e mars 2017 förlorade vi vår älskade dotter i v. 32 och Karl förlorade sin lillasyster. Vi sökte för minskade fosterrörelser och jag blev direkt inlagd på förlossningen i Varberg. 12 timmar senare dog Alma i magen. Vi kommer aldrig få svar på varför Alma dog eftersom provsvaren som togs och ultraljuden som gjordes inte visar på något avvikande.

Mitt i sorgen ser vi ändå ljuset och finner styrka i varandra och har hopp om framtiden och livet. Vi fick en tankeställare kring hur skört livet är och hur viktigt det är att ta vara på varandra och de relationer man har. Livet och morgondagen är oförutsägbar...

//
Josefin, Emil och Karl

Vill du skänka ett större belopp än 200 kr, så går det bra att swisha eller sätta in på spädbarnsfondens 90-konto. Se instruktion nedan.
Postgiro 90 02 12-2
Swishnummer: 123 089 81 55
Märk din gåva med: Solvända 925
Maila kansliet@spadbarnsfonden.se och meddela att du skänkt en gåva till Alma Björlings insamling så uppdateras insamlingssumman manuellt. Inkludera gärna en liten hälsning eller givarnamn! Varmt tack!

Bidra till insamlingen

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. Wywallet har avslutat sin tjänst och Sveriges teleoperatörer har inte kommit överens om en ny lösning ännu. Tills ny teknik är tillgänglig på denna sida, så använder vi nu Swish som betalningsalternativ. Vi ber om ursäkt för att det inte fungerar som vanligt just nu, men vi hoppas att den nya tekniken skall vara klar under juni. Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med insamlinsnumret(tresiffrigt som du hittar nedan), din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


OBS! SMS-gåvor fungerar inte för tillfället! För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 20 kr SMS:a SOLVÄNDA 20 925 till 72 970

För att skänka 50 kr SMS:a SOLVÄNDA 50 925 till 72 970

För att skänka 100 kr SMS:a SOLVÄNDA 100 925 till 72 970

För att skänka 200 kr SMS:a SOLVÄNDA 200 925 till 72 970


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SOLVÄNDA 20 682 Kalle EkVi har bidragit

Josefin, Emil och Karl

Catharina Sandberg

Familjen van Lokhorst

Göran och Margareta Björling

Lena o Bengt Nilsson

Anders och Helén Köhler

Viktoria, Daniel, Jacob Jonathan, Joel

Anonym

Stina Flink

Kristina Bäckman

Kramar från Ulla och Ingrid

Med kärlek / Helena, Ulla, Eva, Rikard, Peter, Janne, Elin, Karina, Uffe

Gustav, Emma, Alfred, William

Anonym

Ola m. fam

kramar från Lovisa, Victor, Anton och Oliver.

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva