Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

För allas våra barn

Skapad av:

sara Gustavsson

Startdatum:

2019-12-04

Insamlade kr:0

Insamlingens mål

1
0
0
0
0

Vi är ett gäng barnmorskor som har ett varmt och brinnande hjärta för barnen. I vårt arbete möter vi ibland tunga och svåra situationer när det som inte ska hända ändå händer. När livet inte blev som tänkt, när längtan och drömmen om ett barn plötsligt slås i spillror. Att i de svåraste stunderna finnas där för sina medmänniskor som drabbats är så viktigt. Vi vill därför stödja spädbarnsfondens arbete och med hjälp av voilo.se sprida budskapet om vår insamling vidare på sociala kanaler. Vår önskan är såklart att ingen familj någonsin ska behöva drabbas, men till de som ändå drabbas önskar vi det bästa stödet. Bra stöd och information behövs för att kunna gå vidare i sorgen och för att så småningom orka leva igen. Vi vill därför uppmuntra alla att ge en gåva till Spädbarnsfondens arbete. Tack! din gåva gör skillnad.

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 1220

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar ovan) och till sist ditt namn och hälsning (max 255 tecken).


För att kunna bidra till insamlingen via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 1220 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 1220 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 1220 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 1220 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.

Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek


Vill du hellre skänka en gåva via SWISH går det bra. Sänd gåvan till Swish: 900 2122 märk gåvan Solvända plus insamlingsnumret. Skicka ett mail till: kansliet@spadbarnsfonden.se och ange: Insamlingsnummer, belopp och din hälsning.

Vi har bidragit

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>